88-SK22110BN SWAN Espresso maskine

560 Point

0.0/5

SWAN er et husholdningsnavn i England og er længe blevet tilknyttet med kvalitet inden for den lille apparats arena. De er sandsynligvis mest kendt for deres kedler og strygejern i de sidste 40-50 år. Siden hen er de kommet ind på det stadigt voksende marked for espressomaskiner. Dette er den eneste espressomaskine, som Swan laver hvor de har valgt at gå med det gamle retro design med trykmåleren midt i det afsnit, hvor du kontrollerer maskinens betjening.

Den sorte farve dækker hele maskinen fra top til bund med chromeffekt-knapper og urskiver, der passer fint sammen med krom drypbakken. Selve maskinen er meget let på lidt over 3,58 kg, hvilket gør den nem at rykke rundt i køkkenet eller tage med.

Kaffemaskine er mindre end gennemsnittet for denne type kaffemaskine. Den måler 19 cm bredde, 28,4 cm dybde og 31,0 cm høj. Perfekt til det mindre til mellemstore køkken. Espressomaskinen er nem at betjene med kun toandre knapper end ON / OFF- knappen.

Espressomaskinen har en god 15 par pumpe som vil sikre det rigtige tryk på kaffen for at levere god smag. Produktet kan lave op til 2 kopper af gangen i det medfølgende portafilter hvortil der medfølger rustfri filter. Det er muligt at lave både espresso, cappuccino, latte etc.

Vandtanken er aftagelig og på 1,2 liter og derudover medfølger der måleske og tamper.

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}