Røde Kors Julehjælp & CELEBRATING

560 Point

0.0/5

Sammen nyder vi julen. Der er masser af hygge, glæde, god mad og gaver. Men selvom julen er hjerternes fest, er der nogen, der ikke får del i glæden.

Mange børn i Danmark står udenfor de traditioner, vi andre deler. De vokser op i familier, hvor der ikke er råd til gaver, juletræ eller søde sager. Og når de andre i klassen eller kvarteret glæder sig og ønsker sig – kan de ikke være med.

For de børn bliver december trist og tung. Julen får dem til at føle sig udenfor. Og for deres forældre er højtiden fyldt med store bekymringer. For INGEN mor eller far har lyst til at slukke julelyset i deres barns øje.

”Julehjælpen har betydet ALT for os. Fra det øjeblik jeg fik at vide, vi fik hjælp, vidste jeg, at julen var reddet og den stærke knude og smerte i min mave gik væk. Det var en velsignet jul med glæde og guf og mad. Så tusind tak”. Natasja, Julehjælpsmodtager

Med julehjælpen giver vi udsatte børnefamilier et vigtigt lyspunkt i en trængt hverdag. Vi hjælper forældrene til at slippe bekymringerne og få mere overskud. Og vi giver børnene mulighed for at opleve julens glæder på lige fod med deres kammerater. Så ingen børn skal føle sig udenfor.

Støt Røde Kors’ julemission og hjælp os med at sikre julehjælp til tusindvis af udsatte børnefamilier i Danmark i år.

De indsamlede midler går til årets julehjælp samt til Røde Kors’ øvrige indsatser for udsatte børnefamilier i Danmark.

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}